Doplňkový program

Nepropustné podložky

Nepropustné podložky byly vyvinuty a jsou vyráběny zejména pro potřeby veřejného sektoru - do nemocnic, penzionů pro seniory a všude tam, kde jsou zvýšené nároky kladené na udržení požadované úrovně hygieny lůžka. Pro dostatečnou fixaci podložky k lůžku jsou v rozích našity gumové pruženky.

Více informací
Futon

Futon je matrace pocházející z Japonska, kde se po staletí vyrábí tradičním způsobem a dnes se úspěšně rozšiřuje i do světa "západní civilizace". Futon je vysoce hygienický, 100% přírodní výrobek. Kvalita futonu je závislá od délky vláken, tvořících vnitřní výplň. K výrobě používáme výčesky bavlny, kokosová vlákna a vlnu merino

Více informací
Náhradní náplně do polštářů

V souvislosti s masovou náhradou klasických výplňových materiálů syntetickými (zejména peří dutým vláknem) vyvstal problém sléhavosti u polštářů. Výrazným posunem v tomto směru je výroba kuliček z dutého vlákna, u kterých díky mechanické úpravě dochází k výraznému omezení ztráty objemu po předchozím zatížení.

Více informací
Spací pytle

Firma 2G vyrábí a nabízí spací pytle různých kvalit a velikostí podle přání zákazníka. Díky počítačově řízené technologii můžeme dodat spací pytle z prakticky libovolného vzoru proševu a konstrukce.

Více informací
Nanovlákno

Výrobky s vrstvou z nanovláken jsou doposud jedinou 100% efektivní látkovou bariérou proti prostupu alergenů do lůžka či lůžkovin. Tento materiál je vyráběn s použitím moderních textilních technologií,  využívá výhodu jedinečné kvalitní bariéry submikronových vláken (nanovláken).

Více informací
Zátěžová příkrývka

Přikrývky se zvýšenou hmotností náplně, podle konstrukce povlaku, mají rovnoměrně rozloženou zátěž, která je odvozena od hmotnosti klienta. Výsledkem je celkové zklidnění, potlačení agresivity, emocí a kompulzivních tendencí.

Více informací
Dětská nosítka

Zajímavou novinkou jsou dětská nosítka, které vyrábí v různých velikostech a v celé řadě barev. Dětská nosítka umožňují aktivním rodičům brát s sebou dítě na vycházky a výlety, mohou je nosit na břiše či na zádech. Nosítka navíc rodiči umožňují mít obě ruce volné, což je velmi praktické, můžete se snadno pohybovat, provádět každodenní úkony a přitom se nestrachovat o své miminko, které takto máte stále u sebe.

Více informací
Pelíšky pro psy a kočky

Pelíšky jsou velmi pohodlné a jsou ušity z velmi kvalitního pevného materiálu. Pelíšky jsou oboustranné. Svým vzhledem se hodí do každého interiéru. Lze jej pořídit hned ve třech velikostech podle velikosti psího mazlíka nebo podle jeho potřeb. Náplň je ze 100 % polyesteru, který nepohlcuje pachy a tím nedráždí psa nebo kočku ke škrábání.

Více informací
Lina

Současný způsob života způsobuje u stále většího počtu lidí bolesti, způsobené oslabením různých svalů, udržujících páteř ve správné poloze. Mezi nejčastěji postižené patří krční páteř. K udržení páteře v přirozené poloze, umožňující dokonalé uvolnění krčních svalů slouží anatomické polštáře Lina.

Více informací
Sedací vaky

Sedací vaky jsou hitem, který zaplavil naše obýváky. Vaky mají pevný obal z odolné látky a jsou naplněné polystyrenovými kuličkami, které jsou měkké a přizpůsobí se polohám sezení. Díky všitému zipovému uzávěru je možné náplň doplňovat nebo odebírat. Tohle hravé posezení si zkrátka zamilujete vy i vaše děti.

Více informací
Relaxační polštáře

Zajišťují komfortní  polohu pro vaše tělo.  Relaxační polštáře jsou ve tvaru podkovy, esíčka, céčka nebo sedmičky. Jsou vhodné ke kojení, k relaxaci v těhotenství, k polohování miminka, k zajištění stability miminka při hře. Tyto polštáře zajišťují komfortní polohu pro vaše tělo a oporu pro hlavu a nohy.

Více informací